Onze diensten

WVS Schoonmaak

Schoonmaak met garantie! Dat is waar WVS Schoonmaak voor staat. Onze professionele schoonmakers verrichten schoon­maakwerk op tal van vaste objecten en via mobiele schoon­maakploegen.

Meer

Groenvoorziening

Het Groenbedrijf onderhoudt openbaar en particulier groen en voert een compleet pakket van hovenierswerkzaamheden uit.

Meer

Personeel nodig

Binnen onze personeelsdiensten leveren wij onder meer groeps-detachering en individuele detachering.

Meer

Co-Packing

Zoekt u personeel voor co-packing werkzaamheden voor groepen van minimaal acht personen, dan gaan wij graag met u in gesprek over groepsdetache­ringen voor in- en ompakwerk.

Meer

Businesspost & Pakketservice

Met succes bezorgt Businesspost & Pakketservice van WVS-groep poststukken en pakketpost in de regio.

Meer

Stratenmakers

Wij hebben 14 stratenmakers in dienst en zijn een erkend leerwerkbedrijf. Wij geven stagiaires de kans kennis te maken met de praktijk. Ook onze eigen medewerkers leiden we intern op.

Meer

Aluminium & Assemblage

Wij staan graag voor u klaar voor het zagen, stanzen en boren van allerlei metalen in grotere series. Hiervoor hebben we de beschikking over excenterpersen, zaag- en boorautomaten.

Meer

Kabelbomen & Elektro

WVS-groep maakt kabelbomen voor zowel de zonnebankindustrie als voor de automotive sector. Op het gebied van elektro kunnen wij u van dienst zijn voor soldeer-werkzaamheden en het aanslaan van connectoren, festons etc.

Meer

U vraagt wij draaien!

Een breed aanbod betekent niet dat we alleen maar 'aanbodge-richt' werken. De vraag vanuit de markt bepaalt voor ons steeds meer het aanbod. Er zijn dan ook nog veel andere werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren!

Meer

Detachering Bergen op Zoom

Zoekt u een betrouwbaar bureau dat detachering in Bergen op Zoom en omstreken biedt? Probeert u het dan eens bij WVS. Met een arbeidspotentieel van 3000 medewerkers kunnen wij altijd de perfecte match voor u vinden. Daarnaast hebben al onze medewerkers één ding gemeen: de wil om te slagen op de reguliere arbeidsmarkt.

WVS biedt personeel van verschillende disciplines, zoals magazijnmedewerkers, conciërges, productiemedewerkers en chauffeurs, maar ook administratieve krachten en zelfs accountants, verkopers of andere hogere functies. Natuurlijk bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en wat de beste invulling is voor uw organisatie.

WVS heeft zeer aantrekkelijke detacheringstarieven, wij rekenen geen bemiddelingskosten, er zijn geen risico’s bij ziekte en er is een terugkeergarantie voor alle medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gemotiveerde medewerker tegen scherpe prijzen en met lage bedrijfsrisico’s in te zetten? Neem dan contact op met WVS of lees meer over onze personele oplossingen.

Onze enthousiaste commerciële medewerkers staan voor u klaar!
Tel: 0165-596555
E-mail: verkoop@wvs.nl
Of vul het contactformulier in.

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's
 

Transportbedrijf H. de Klerk

'' Carlo van den Brand werd binnen de kortste keren een gewaardeerd lid van de club. Hij denkt echt mee. Ik ben heel blij met z’n kwaliteiten als chauffeur én z’n technische kennis" aldus Hennie de Klerk, eigenaar van De Klerk Transport uit Zevenbergen.