Detachering Etten-Leur

Bent u op zoek naar gemotiveerd en betrouwbaar personeel? WVS biedt detachering in Etten-Leur en omstreken voor aantrekkelijke tarieven. Met een arbeidspotentieel van 3000 medewerkers kunnen wij altijd de perfecte match voor u vinden.

WVS denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de beste invulling voor uw organisatie. Via diverse financieel voordelige constructies kunnen wij u aan medewerkers helpen die allemaal één ding gemeen hebben: de wil om te slagen op de reguliere arbeidsmarkt. Van magazijnmedewerkers tot conciërges, van productiemedewerkers tot chauffeurs en zelfs accountants, verkopers en andere hogere functies.

WVS heeft zeer aantrekkelijke detacheringstarieven, rekent geen bemiddelingskosten, er zijn geen risico’s bij ziekte en er is een terugkeergarantie voor alle medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gemotiveerde medewerker tegen scherpe prijzen en met lage bedrijfsrisico’s in te zetten? Neem dan contact op met WVS of lees meer over onze personele oplossingen.

Onze enthousiaste commerciële medewerkers staan voor u klaar!
Tel: 0165-596555
E-mail: verkoop@wvs.nl
Of vul het contactformulier in.

Zaken doen met WVS-groep
 

Zaken doen met WVS-groep

WVS-groep beschikt over een breed en professioneel scala aan producten en diensten.

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's