Onze diensten

WVS Schoonmaak

Schoonmaak met garantie! Dat is waar WVS Schoonmaak voor staat. Onze professionele schoonmakers verrichten schoon­maakwerk op tal van vaste objecten en via mobiele schoon­maakploegen.

Meer

Groenvoorziening

Het Groenbedrijf onderhoudt openbaar en particulier groen en voert een compleet pakket van hovenierswerkzaamheden uit.

Meer

Personeel nodig

Binnen onze personeelsdiensten leveren wij onder meer groeps-detachering en individuele detachering.

Meer

Co-Packing

Zoekt u personeel voor co-packing werkzaamheden voor groepen van minimaal acht personen, dan gaan wij graag met u in gesprek over groepsdetache­ringen voor in- en ompakwerk.

Meer

Businesspost & Pakketservice

Met succes bezorgt Businesspost & Pakketservice van WVS-groep poststukken en pakketpost in de regio.

Meer

Stratenmakers

Wij hebben 14 stratenmakers in dienst en zijn een erkend leerwerkbedrijf. Wij geven stagiaires de kans kennis te maken met de praktijk. Ook onze eigen medewerkers leiden we intern op.

Meer

Aluminium & Assemblage

Wij staan graag voor u klaar voor het zagen, stanzen en boren van allerlei metalen in grotere series. Hiervoor hebben we de beschikking over excenterpersen, zaag- en boorautomaten.

Meer

Kabelbomen & Elektro

WVS-groep maakt kabelbomen voor zowel de zonnebankindustrie als voor de automotive sector. Op het gebied van elektro kunnen wij u van dienst zijn voor soldeer-werkzaamheden en het aanslaan van connectoren, festons etc.

Meer

U vraagt wij draaien!

Een breed aanbod betekent niet dat we alleen maar 'aanbodge-richt' werken. De vraag vanuit de markt bepaalt voor ons steeds meer het aanbod. Er zijn dan ook nog veel andere werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren!

Meer

Detachering Moerdijk

Bent u op zoek naar gemotiveerd en betrouwbaar personeel? WVS biedt detachering in Moerdijk en omstreken voor aantrekkelijke tarieven. Met een arbeidspotentieel van 3000 medewerkers zijn wij altijd in staat de perfecte match voor u te vinden.

Via diverse financieel voordelige constructies kunnen wij u aan medewerkers helpen die allemaal één ding gemeen hebben: de wil om te slagen op de reguliere arbeidsmarkt. Van magazijnmedewerkers tot conciërges, van productiemedewerkers tot chauffeurs en zelfs accountants, verkopers en andere hogere functies. Natuurlijk bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en wat de beste invulling is voor uw organisatie.

WVS rekent geen bemiddelingskosten, heeft zeer aantrekkelijke detacheringstarieven, er zijn geen risico’s bij ziekte en er is een terugkeergarantie voor alle medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gemotiveerde medewerker tegen scherpe prijzen en met lage bedrijfsrisico’s in te zetten? Neem dan contact op met WVS of lees meer over onze personele oplossingen.

Onze enthousiaste commerciële medewerkers staan voor u klaar!
Tel: 0165-596555
E-mail: verkoop@wvs.nl
Of vul het contactformulier in.

 

Van Mook Schoentechniek en Schoenmode

Ria Zijlmans

"Het is verrassend om te zien wat deze groep medewerkers allemaal kan en wil leren. Ze zijn ontzettend gemotiveerd en enthousiast. Dat slaat over naar de andere medewerkers en heeft een zeer positieve impact op de organisatie."

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's