Producten

Non-Food

Wij bieden diverse diensten omtrent het verpakken van non-food.

 

Bestrating

Onze stratenmakers werken voor particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden omvatten niet alleen het aanleggen van bestrating. Lees meer over de mogelijkheden van onze professionele 'grijze' medewerkers!

 

Individuele detachering

Wij kiezen in overleg met u de juiste persoon voor uw werkzaamheden.

 

Detachering Roosendaal

Zoekt u een betrouwbaar bureau dat detachering in Roosendaal en omstreken biedt? Probeert u het dan eens bij WVS. Met een arbeidspotentieel van 3000 medewerkers zit de perfecte match er zeker tussen. Al deze medewerkers hebben één ding gemeen: hun wil om te slagen op de reguliere arbeidsmarkt.

WVS biedt personeel van verschillende disciplines, zoals magazijnmedewerkers, conciërges, productiemedewerkers en chauffeurs, maar ook administratieve krachten en zelfs accountants, verkopers of andere hogere functies. Daarnaast bekijken wij graag samen met u wat voor uw organisatie de beste invulling zou zijn.

WVS rekent geen bemiddelingskosten, heeft zeer aantrekkelijke detacheringstarieven, er zijn geen risico’s bij ziekte en er is een terugkeergarantie voor alle medewerkers.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om een gemotiveerde medewerker tegen scherpe tarieven en met lage bedrijfsrisico’s in te zetten? Neemt u dan contact op met WVS of lees meer over onze personele oplossingen.

Onze enthousiaste commerciële medewerkers staan voor u klaar!
Tel: 0165-596555
E-mail: verkoop@wvs.nl
Of vul het contactformulier in.

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's
 

Samenwerking WVS-groep en Franciscus Ziekenhuis Roosendaal

“We willen een goed beeld geven van het ziekenhuis en een verzorgd terrein hoort daar zeker bij. De werknemers van de WVS-groep zorgen ervoor dat dit het geval is.”