Onkruidbestrijding

Om ons drinkwater voor toekomstige generaties schoon te houden is het van belang om met andere middelen het onkruid te lijf te gaan. WVS-groep staat voor het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en levert ook op het gebied van onkruidbestrijding graag een bijdrage.

Door veranderende wetgeving staan we aan de vooravond van een gifvrije buitenruimte. In het kader van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen juichen wij deze nieuwe wetgeving toe.


Huidige ontwikkelingen rondom onkruidbestrijding

Het wetsvoorstel dat ter goedkeuring in de Tweede Kamer was voorgelegd voor een algeheel verbod op gebruik van chemische middelen is inmiddels aangenomen. Dit houdt in dat chemische onkruidbestrijdingsmiddelen alleen nog in de landbouw en sommige terreinen die een uitzondering vormen mogen worden gebruikt. Onkruidbestrijding op verharde terreinen van bedrijven en gemeenten mag hierdoor niet meer chemisch gebeuren.

Wat betekent dit voor u?
Wat betekent dit voor u? Om ervoor te zorgen dat u beter op de hoogte bent kunt u via deze link meer lezen over wat de veranderingen inhouden. De complete tekst (staatscourant nr. 12110) kunt u hier lezen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via het telefoonnummer onderaan deze pagina.

Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en beschikken over veel ervaring, kennis en professionaliteit. U kunt het verantwoord onderhouden van uw terrein met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij vinden deze ontwikkeling erg belangrijk, voor nu, maar vooral voor het woon-en leefklimaat in de toekomst.     

 

Voorbeeld nieuwe werkwijze onkruidbestrijding op verharding

Onderstaand vindt u een voorbeeld van hoe de nieuwe werkwijze er mogelijk uit zou zien:

onkruidbestrijding

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met een van onze medewerkers via onderstaand telefoonnummer of door het invullen van ons contactformulier.

Tel:0165-822715

E-mail:verkoop@wvsgroep.nl

of vul het contactformulier in!