Personeel nodig?

Gemotiveerde medewerkers!

Detachering

'Ze zullen wel vaak ziek zijn'. 'Dat kost me vast meer begeleiding'. 'Medewerkers van WVS? Die kunnen toch alleen stickers plakken'? Zo. Nu we de vooroordelen en hardnekkige clichés behandeld hebben, willen we u graag meer vertellen over wat we wél kunnen!

WVS kan putten uit een zeer grote groep medewerkers die één ding gemeen hebben: hun wil om te slagen op de reguliere arbeidsmarkt. Via diverse financieel voordelige constructies kunnen wij u administratieve krachten, magazijnmedewerkers, concierges, productiemedewerkers, chauffeurs en soms zelfs accountants, verkopers of andere hogere functies leveren. Met een arbeidspotentieel van drieduizend medewerkers en de contacten bij negen gemeenten is er altijd wel een match te maken!

Natuurlijk willen we ook drempels wegnemen. Risico's beperken, een scherpe prijsstelling en ontzorging zijn belangrijke aspecten voor ondernemers als het gaat om de personele invulling. Op al deze gebieden kunnen wij u helpen. Zo hebben wij zeer aantrekkelijke detacheringstarieven, rekenen wij geen bemiddelingskosten, zijn er geen risico's bij ziekte en is er een terugkeergarantie voor alle medewerkers.

Er zijn nog meer aantrekkelijke voorwaarden. Kijk hiervoor op de pagina's van individuele detachering of groepsdetachering!

We begrijpen dat onze woorden over de personele mogelijkheden van WVS wellicht wat gekleurd over komen. We laten dan ook liever onze klanten vertellen wat de voordelen (maar ook aandachtspunten) zijn wanneer je gaat werken met onze medewerkers. Inmiddels hebben we ruim 500 medewerkers gedetacheerd en daardoor veel verhalen van ondernemers. Laat u overtuigen door de aanstekelijke verhalen van collega-ondernemers! 

 

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's
 

Drukkerij Altorffer

“Ze doen dat heel goed bij WVS-groep. We hebben één vast contactpersoon. Die is er als het nodig is maar loopt de deur niet plat. Als er eens wat aan de hand is, zoals bij ziekteverzuim, dan nemen zij het bijbehorende traject op zich. We worden netjes op de hoogte gehouden natuurlijk maar hebben niet de directe zorg. Die wijze van begeleiding is voor ons perfect."

WVS-groep, Roosendaal specialist in detacheringen
Klik hier voor alle video's

Gemotiveerde medewerker nodig?

Bel met 0165-596555 of mail naar verkoop@wvsgroep.nl