Zaken doen met

 

Saver N.V.

Job Beekhuijzen

WVS Schoonmaak denkt met ons mee. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De leidinggevenden van WVS Schoonmaak werken pro-actief en zijn er wanneer je ze nodig hebt.

WVS Schoonmaak

WVS Schoonmaak verricht schoon­maakwerk op tal van vaste objecten en via mobiele schoon­maakploegen. Om klanten nog beter te kunnen bedienen is de schoon­maakservice van WVS-groep een samenwerkingsverband aangegaan met Vebego International BV (moedermaat­schappij van onder meer Hago). Deze samenwerking komt tot uiting in de v.o.f. WVS Schoonmaak.

 Garantie

WVS Schoonmaak is uw partner op het gebied van:

  • schoonmaakonderhoud
  • gespecialiseerde reiniging (vloeronderhoud/glasbewassing)
  • opleveringsschoonmaak
  • levering sanitaire artikelen

De professionaliteit van WVS Schoonmaak komt naast belangrijke certificeringen waarover wij beschikken (o.a. ISO 9001-certificaat) ook tot uiting in onze opleidingstrajecten. Iedere medewerker is verplicht om passende, vakgerichte opleidingen bij onze eigen licentie-docenten of rechtstreeks bij SVS te volgen. De leidinggevenden krijgen in aanvulling op hun opleiding aanvullende trainingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over WVS Schoonmaak en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

WVS Schoonmaak

Bosstraat 48, 4704 RL Roosendaal

Postbus 1197, 4700 BD Roosendaal

Telefoon 0165-586510

info@wvsschoonmaak.nl

 

 

Verhoeven van Erp

Henriëtte Verhoeven

'Als gevestigde naam op het gebied van prachtige badkamers kun je geen risico lopen met schoonmaak. Dankzij WVS Schoonmaak lopen we dat ook niet!’