Over WVS

WVS haalt er uit wat er in zit!

WVS is een leerwerkbedrijf, gevestigd in West Noord-Brabant. Voor negen gemeenten werken wij dagelijks met drieduizend medewerkers die wij gericht ontwikkelen naar zo regulier mogelijk werk op de arbeidsmarkt.

In dit proces bieden wij voor ondernemers een breed en professioneel scala van producten en diensten (zie overzicht) aan. Individuele detachering, schoonmaak, zakelijke post, stratenmakers, groenvoorziening en co-packing zijn slechts enkele voorbeelden van de wijze waarop wij bedrijven kunnen ontzorgen!

Het ontstaan

Op grond van een gemeenschappelijke regeling is in 1974 WVS opgericht door 24 gemeenten (nu samengevoegd tot 9 gemeenten) met als taak de regie en uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening in West Brabant. De taak is gericht op het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de loop der tijd zijn er verschillende wijzigingen aangebracht in de wet en de uitvoeringsmaatregelen.

 Werkgebied WVS-groep

De toekomst!

WVS zal zich ontwikkelen tot een volwaardige partner van gemeenten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gericht te ontwikkelen naar regulier werk. Samen met het bedrijfsleven zal WVS partnerships en samenwerkingsverbanden ontwikkelen om de markt optimaal te kunnen bedienen!

Vragen?

 

Bel of mail WVS-groep

0165-596500

info@wvsgroep.nl