Social Return

Voldoen aan social return voorwaarden? Wij vullen het graag voor u in!

Als u als ondernemer regelmatig te maken heeft met aanbestedingen en inkoopbeleid weet u als geen ander dat door opdrachtgevers steeds vaker wordt gevraagd om werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende manieren om deze vorm van social return goed in te vullen. Wij helpen u graag op weg!

Wat is social return eigenlijk?

Social return: uw opdrachtgever verplicht haar leveranciers een bepaald percentage van een gegunde opdracht te gebruiken om werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij kunt u denken aan SW-geindiceerden, mensen met een WWB-, WW-, WIA- of Wajong-uitkering en scholieren/studenten zonder startkwalificatie.

Via WVS kunt u social return op verschillende manieren invullen. Dit kan door bijvoorbeeld detachering van een van onze gemotiveerde medewerkers of door het afnemen van onze producten en diensten. Heel eenvoudig eigenlijk!

Uiteraard kunnen wij u afhankelijk van uw organisatie en de specifieke vraag voorzien van advies.

Vragen over social return?

Neem dan contact met ons op!

Detachering van WVS-groep
Klik hier voor alle video's
 

Toonaangevend, ook in MVO!

"Kort daarop al waren we serieus in gesprek met WVS-groep, omdat wij vanwege een lopende aanbesteding wilden weten wat zij ons konden bieden."