Referenties

Overzicht van onze referenties.

14 - 12 - 2015

Een flink team van WVS-groep ter ondersteuning

“We zijn echt blij met het enthousiasme waarmee zo’n team iedere dag weer aan de slag gaat. Daar hopen we nog lang op te kunnen bouwen.”

11 - 12 - 2015

MVO bij Ricoh Europe Supply Chain, in samenwerking met DHL Supply Chain en WVS-groep

Ricoh oprichter Kiyoshi Ichimura had het 70 jaar geleden al over “streven naar een duurzame bedrijfsvoering voor elk leven dat wij beroeren”. Dat zit dus in het DNA van dit bedrijf en ze verwachten het ook van partners en preferred suppliers.

09 - 06 - 2015

Preferred supplier van Saver word je niet zomaar!

"De zekerheid dat de klus snel en goed geklaard wordt is belangrijk. Het scheelt ons intern behoorlijk wat tijd en dus kosten. We kunnen bovendien op andere manieren besparen hierdoor."

13 - 04 - 2015

WVS-groep: veelzijdige partner in value added logistics

"Onze warehousing klanten vragen nogal eens of we bijvoorbeeld kunnen ver- en ompakken. Dan bellen wij WVS-groep en is het eigenlijk altijd zo geregeld."

07 - 03 - 2014

Social Return biedt kansen

Er zijn soms interessante financiële vergoedingen en subsidietrajecten die de loonkosten beperken maar er is ook het productieve aspect.

27 - 02 - 2014

WVS-groep: Strak georganiseerde ondersteuning

 "We zijn een organisatie die maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk vindt en als dat op een productieve wijze kan gebeuren, doen!”

17 - 01 - 2014

Testimonials 2012 & 2013

WVS-groep en bedrijfsleven West-Brabant, dat werkt!

Samen optrekken met ondernemers is de gewoonste zaak voor WVS-groep. Om een kort beeld te geven hoe ondernemers hier tegen aan kijken hebben we verhalen gebundeld in een aparte uitgave.

17 - 12 - 2013

WVS-groep is thuis in particuliere tuinen

De familie De Jong uit Hoogerheide heeft een aardige tuin, met name achter hun woning. Deze werd al even onderhouden door mensen van de WVS-groep, maar sinds vorig jaar weet dit gezin dat onze groenspecialisten veel méér te bieden hebben. Het hele jaar door ligt alles in de nieuw ontworpen tuin er strak, groen en verzorgd bij. Ook particulieren kunnen dus prima terecht bij onze hoveniers.

17 - 12 - 2013

WVS-groep groeit mee met haar klanten

WVS-groep ondersteunt de meest uiteenlopende bedrijven in een flink deel van Nederland, door zorg te dragen voor de invulling van zeer uiteenlopende werkzaamheden, vaak op locatie. Een van de nieuwere klanten is Forever Direct en het is nu al een samenwerking gericht op groei.

17 - 12 - 2013

Social return: veel mogelijkheden, veel voordeel

'Social return vergroot je kansen op de werkvloer én het voelt goed om ook deze mensen een kans te geven.’

24 - 09 - 2013

Een jonge, gedreven ambassadeur

"Ik heb door de kansen die WVS-groep creëert twee representatieve, hardwerkende teamleden die er voor zorgen dat ik kan blijven doen waar ik goed in ben: ondernemen!”

13 - 06 - 2013

Toonaangevend, ook in MVO!

"Kort daarop al waren we serieus in gesprek met WVS-groep, omdat wij vanwege een lopende aanbesteding wilden weten wat zij ons konden bieden."

03 - 05 - 2013

Een representatief Bedrijvenpark Borchwerf II, mede dankzij WVS-groep

"De samenwerking beviel zo goed dat er vervolgens een overeenkomst voor drie jaar van is gemaakt."

27 - 03 - 2013

WVS-groep gebruikt vernieuwende methode gericht op duurzame inzetbaarheid

De grote verandering ten opzichte van huidige gespreks-, test- en diagnosetechnieken is dat het initiatief bij de cliënten ligt, zodat zij de regie op eigen leven houden.

27 - 03 - 2013

Social Return als vanzelfsprekende insteek

“Niet omdat het moet maar omdat het past bij onze intenties en voorbeeldfunctie als gemeentelijke organisatie.”

25 - 02 - 2013

Samenwerking WVS-groep en Lidl

Op weg naar morgen
Supermarktketen Lidl is continu op zoek naar nieuwe manieren waarop het bedrijf maatschappelijk verantwoord kan ondernemen. WVS-groep was op zoek naar nieuwe klanten in de regio. En zo ontstond de perfecte match!

13 - 12 - 2012

PostNL en WVS-groep slaan handen ineen bij opstart nieuw depot in Breda

"Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kijken we uiteraard wel naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. In het geval van WVS-groep was ook dit prima in orde”.

08 - 10 - 2012

Samenwerking WVS-groep en Wial

“Onze keuze voor WVS-groep heeft deels te maken met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar vooral met het feit dat het bedrijf een goed zakelijk voorstel heeft neergelegd."

12 - 10 - 2012

Drukkerij Altorffer

“Ze doen dat heel goed bij WVS-groep. We hebben één vast contactpersoon. Die is er als het nodig is maar loopt de deur niet plat. Als er eens wat aan de hand is, zoals bij ziekteverzuim, dan nemen zij het bijbehorende traject op zich. We worden netjes op de hoogte gehouden natuurlijk maar hebben niet de directe zorg. Die wijze van begeleiding is voor ons perfect."

04 - 09 - 2012

Postbezorging Bergen op Zoom

Het is in no time geregeld!

“Tot nu toe heeft geen enkele aanbieder van deze werkzaamheden het zó accuraat en klantgericht verzorgd.”

06 - 07 - 2012

Samenwerking WVS-groep en Franciscus Ziekenhuis Roosendaal

“We willen een goed beeld geven van het ziekenhuis en een verzorgd terrein hoort daar zeker bij. De werknemers van de WVS-groep zorgen ervoor dat dit het geval is.”

05 - 06 - 2012

Een succesvol doe-het-zelf verhaal

Sommige Formido bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige franchise nemers. Formido Zevenbergen is zo’n franchisevestiging en daar is Agneta Witkamp erg blij mee. Zij heeft er een leuke baan gevonden, met hulp van WVS-groep. Bedrijfsleider Rien van Venrooy is ook verheugd. Hij heeft aan Agneta een prima kracht.

04 - 05 - 2012

Samenwerking WVS-groep en Sneeuwattractiepark Skidôme

Het hele jaar door is het er ijskoud, maar wintersportliefhebbers worden er met een zeer warm welkom onthaald. “En zo hoort het”, zegt directeur-eigenaar Nicky Broos van Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen.

14 - 12 - 2011

Van Mook Schoentechniek en Schoenmode

"Het is verrassend om te zien wat deze groep medewerkers allemaal kan en wil leren. Ze zijn ontzettend gemotiveerd en enthousiast. Dat slaat over naar de andere medewerkers en heeft een zeer positieve impact op de organisatie."

28 - 11 - 2011

Transportbedrijf H. de Klerk

'' Carlo van den Brand werd binnen de kortste keren een gewaardeerd lid van de club. Hij denkt echt mee. Ik ben heel blij met z’n kwaliteiten als chauffeur én z’n technische kennis" aldus Hennie de Klerk, eigenaar van De Klerk Transport uit Zevenbergen. 

03 - 11 - 2011

Taxibedrijf de Groen

Eigenaar Tonny de Groen nam jaren geleden twee medewerkers met een beperking aan. Dat gaf nog heel wat mogelijkheden, want het zijn echte blijvers gebleken.

02 - 11 - 2011

Verhoeven van Erp

'Als gevestigde naam op het gebied van prachtige badkamers kun je geen risico lopen met schoonmaak. Dankzij WVS Schoonmaak lopen we dat ook niet!’

02 - 11 - 2011

Saver N.V.

WVS Schoonmaak denkt met ons mee. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De leidinggevenden van WVS Schoonmaak werken pro-actief en zijn er wanneer je ze nodig hebt.

03 - 11 - 2011

Teleteam

 “Soms moeten er extra randvoorwaarden worden ingevuld om iemand een juiste werkplek te bieden. Wij werken en denken dan vanzelfsprekend oplossingsgericht mee."

03 - 11 - 2011

Jos van Aert

Rick is gedetacheerd via WVS-groep en al weer sinds 2008 werkzaam hier, tot beider tevredenheid. “We hebben een zeer breed pakket aan werkzaamheden en hij werkt aan alles mee.”, vertelt Jos.

03 - 11 - 2011

Intratuin Halsteren

Sinds een jaar of vijf is Micky Lint (26) verantwoordelijk voor al het onderhoud rondom de entree bij Intratuin in Halsteren. Hij is via de WVS-groep binnengekomen en heeft het enorm naar z’n zin.

02 - 11 - 2011

DSV Solutions

‘Ik raad het dan ook iedereen aan om op zijn minst eens te gaan praten over de mogelijkheden. Bij ons leveren ze in elk geval al zeventien jaar een consistente en kwalitatief hoogstaande output.’

03 - 11 - 2011

Itho Images bv

Technisch hoogwaardige en complexe producten assembleren en daarbij de gangbare door de opdrachtgever bepaalde kwantitatieve en kwalitatieve targets halen, is een pittige opdracht die met succes wordt volbracht.

Zakelijke vraag?

Bel of mail WVS-groep!

0165-596555

verkoop@wvsgroep.nl